woensdag 2 september 2020

Reis van de gouden klinker

Misschien weet u het nog, in mei van dit jaar hebben wij voor onze moeder een gouden klinker besteld, die met haar initialen zal worden geplaatst in de Jozefstraat in Delft, haar geboortestad. In dit blogje, Goud voor mama, kunt u er alles over lezen. Gisteren kreeg ik een mail onder de titel: 'Update Reis van de gouden klinker'.

Tijd voor een update over de reis van uw gouden klinker. Momenteel worden uw initialen met de hand in de klinker gegraveerd. Daarna brengt de Koninklijke Tichelaar in Makkum de prachtige goud glanzende glazuurlaag aan.

We verwachten dat de klinkers begin oktober uit de oven komen en dan linea recta naar Delft worden vervoerd. Die maand bereiken de klinkers dus hun eindbestemming in de Jozefstraat. U ontvangt bericht van ons wanneer de klinkers geplaatst zijn, zodat u ze met uw eigen ogen kunt komen bewonderen.


Dus misschien reeds volgende maand kunnen we afreizen naar het pittoreske Delft om aldaar de klinker met mama's initialen J.E.F.G (Jeanette Eleonora Françoise Gerardina) te zien liggen. Ik vind het een moment om naar uit te kijken!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten