zondag 8 december 2013

Gezelligheid

Gisteren kwam vriendin Talitha op visite om weer eens bij te kletsen en er een leuke dag van te maken. Op het programma stond een bezoek aan de door mij met verve gepromote Woonstore, maar dat was, voor mij, een kleine deceptie, de winkel is teruggegaan van 2 etages naar 1 etage en bij navraag bleek dit niet tijdelijk te zijn. Toch was er weer veel leuks te vinden en zowel Talitha als ik hebben er wat van onze gading kunnen vinden.

Daarna Woonmall Alexandrium doorgelopen er er een lunch gebruikt om, nu we er toch waren, nog even naar winkelcentrum de Oosterhof door te lopen waar Talitha bij Sabon de douchegel vond die alle andere douchegels overbodig maakt alsmede de eau de toilette uit dezelfde lijn. Al met al een geslaagde middag.

Thuisgekomen was het tijd voor wijn met comestibles en een filmpje "My Week With Marilyn". Toen de keuken in gegaan voor een eenvoudige maar lekker diner en ik kon Talitha het pakje wat van de week was afgegeven door een kleurrijk uitgedoste donkere man overhandigen. Zoals gebruikelijk, als deze meneer je wat geeft, zat er ook een enveloppe bij met een gedichtje wat teruggrijpt op het afgelopen jaar. Talitha's bemoeienis met gouden maskers was hem klaarblijkelijk niet ontgaan.

Lekker uitbuiken op de bank met een kopje thee voordat de terugreis naar haar varkentjes (lees: hondjes) weer werd aanvaard. We gaan elkaar al gauw weer zien met Oud en Nieuw.

2 opmerkingen:

  1. Wel even schrikken, zo'n gouden masker.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, maar zoals Sint al in het gedichtje zei, je komt onder dat masker áltijd mooier vandaan :-)

      Verwijderen