zaterdag 7 december 2013

♫ Het regent, het regent de pannetjes worden nat...♫

....of ze waaiden van het dak, maar daar gaat het nu even niet om. In tegenstelling tot velen keek ik een soort van uit naar wind en regen, dit had alles te maken met De Lekkage welke enkele weken geleden door Piet de Bouwer nog maar eens met hoogwerker en al onder de loep is genomen. Toen hij klaar was met het wederom iets dichtkitten heb ik de verwarming aan gezet in de slaapkamer zodat de vloer droog was om te zien of het werkelijk waterdicht was nu.

En toen brak een periode van droogte aan tot afgelopen dagen en ik mezelf direct op verschillende momenten van de dag  in de hoek wierp om onder het tapijt te kijken hoe de stand van zaken was en, dames en heren, ik kan u vertellen: "Piet nailed it!!" Kurkdroog. Gisteravond dus de plinten weer gemonteerd en is de boze droom van de zojuist-opgeknapte-kamer-en-de-lekkage voorbij.

Piet de Bouwer zit nog onder de speed dial voor je-kan/kon-nooit-weten, en ik zal hem maandag middels What's App kond doen van de situatie en hem bedanken voor zijn werk, dat hij het lek (letterlijk deze keer) boven heeft gekregen.

Zo was het

en zo is het

1 opmerking:

  1. Toch wel lekker dat het droog is gebleven! Zo ga je toch wat meer gerust de feestdagen in..

    BeantwoordenVerwijderen