maandag 19 december 2016

Stereotypen

Toen ik hoorde dat het onderwerp in het programma 'Uit De Kast' van Radio Capelle 'Zijn alle dansers homo?' was, reageerde ik met: "Nou, het antwoord is nee, dus dat wordt dan een heel kort programma". Je merkt meteen al dat ik een echte aanwinst voor het programma ben. Gelukkig word ik enkel ingevlogen voor de columns, en laat ik de verdere invulling aan mensen over die niet zo kort door de bocht zijn. Er werden twee mooie reportages opgenomen, Quirine interviewde danser Sanny Alexander Kleef en Vanessa mocht Ruben Garcia Arabit interviewen over deze vraag in het algemeen, en over henzelf in het bijzonder. Één van de heren is inderdaad homo, de ander niet. Als je het programma terug luistert via deze link: http://www.radiocapelle.nl/programma/uitdekast/, klikken op '17 december-uitzending terugluisteren' dan kun je beide interviews horen.

Ook mijn column is te beluisteren in dit programma. Ik heb het onderwerp wat breder getrokken en stereotypen in het algemeen onder de licht ironische loep genomen, en ik spaarde mijzelve daarbij niet door een klein jeugdtrauma te berde te brengen. Mocht je alleen mijn column willen beluisteren dan moet je in het playertje even scrollen naar -19.47.

Vanzelfsprekend is mijn column ook te lezen op de website van de collega's van 'Roze Golf', van RTV Oost: Column: Stereotypen. Het liedje wat ik wel vond aansluiten bij mijn column is het grappige "Het Heet Hier Holland" van Robert Long.

Sanny Alexander Kleef
Ruben Garcia Arabit


Geen opmerkingen:

Een reactie posten