dinsdag 26 januari 2021

Het volk

Het kan u niet zijn ontgaan, sinds het ingaan van de avondklok, de vernielingen, plunderingen en het met stenen, vuurwerk en eigenlijk alles wat voorhanden is gooien naar politie en andere ordehandhavers. Politiepaarden worden ook niet ontzien en met ploertendoders mishandeld door de onderste laag van de onderste laag van de bevolking. Ik blijf het maar herhalen tegen u en mezelf dat die luide groep laagschedeligen maar een heel klein deel is van de bevolking, ook al vinden ze zelf dat zij 'het volk' vertegenwoordigen. Ik merkte en schrok ervan dat ik voor een moment dacht dat het wenselijk zou zijn om het nekschot weer in te gaan voeren. Ik, die alles wat leeft respecteer en zelfs wespen, bijen, spinnen enzovoort als ze in huis verzeild zijn geraakt buiten zet. Nou ja, behalve muggen dan, die breng ik om met een elektrisch stroomstootje. Je zou die éénhersencellige ordeloze groep de muggen van de mensheid kunnen noemen, lastig, nadrukkelijk aanwezig en zonder duidelijk aanwijsbaar doel op aarde gezet. 

Wat me wel een heel goed plan lijkt is om deze mensen te laten helpen en dan bedoel ik steriliseren. Dit zijn niet de genen waarvan je wilt dat ze worden doorgegeven. Juist deze groep die bij monde van hun leiders tegen homeopatische verdunning is zou daar zo enorm bij gebaat zijn, het kan niet verdunt genoeg raken. Al is het alleen maar om de vreselijke slechte kledingsmaak die zij hebben, want wat zien ze er uit. Allemaal in dezelfde zwarte hoodie op dezelfde soort donkere afzichtelijke broeken. Vroeger tot ver in de jaren zestig werd dagelijks zwarte kleding enkel gedragen door mensen boven de veertig om aan te geven dat hun leven wel voorbij was, maar tegenwoordig is het het uniform van de rellende criminele hooligans. 

Dit alles gezegd hebbende laten we voor eens en altijd duidelijk maken dat dit uitschot niet 'het volk' is, laat staan dat zij 'het volk' vertegenwoordigen in hun chronische onvrede over van alles. In het zwaar geteisterde Eindhoven zijn maandag tientallen bewoners van die stad  met bezems naar de plekken gekomen waar zo ontzettend is huisgehouden om de medewerkers van de stadsreiniging te helpen met opruimen. Dát, lieve mensen, is 'het volk'. 

Ongearticuleerde klanken uitstotende simpletons..


Eindhovenaren die helpen alles weer op te ruimen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten