zondag 17 januari 2021

Omringd door gekken week 3

Bij de vorige verkiezingen bestond het verkiezingsprogramma van de PVV uit één A4-tje, nu uit vijftig pagina's, maar Geert wil dat Nederland dan ook teruggaat naar 'oer-Hollandse gezelligheid'. Hij wil o.m. dat er een 'Ministerie van Immigratie, Remigratie en De-islamisering' komt, uit de Europese Unie stappen, publieke omroep afschaffen en hij vindt dat er veel meer geld naar de zorg moet. Dat is verstandig, want hij wil dat er 140 km mag worden gereden en wil tegelijkertijd iedereen die niet Europees buitenlands van geboorte is zoveel mogelijk op allerlei manieren tegenwerken, en laten daar nu juist veel van werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Gezelligheid en PVV is en blijft lastig.

Laat ik voorop vertellen dat ik lieve mensen ken uit Eindhoven en omgeving die stuk voor stuk in mijn hart zitten, maar ook die stad kent zo z'n wappies. De eigenaar en medewerkers van een delicatessenwinkel bijvoorbeeld die geen mondkapjes dragen in hun winkel. Daarop aangesproken weigeren ze nog steeds en een politieagent wordt door één van hen in wurggreep genomen terwijl zijn collega tegen haar benen wordt geschopt. Ook een BBQ-restaurant heeft z'n deuren geopend en er waren daadwerkelijk ook mensen die er gingen eten. Dat duurde niet lang natuurlijk, en rond 21.00 uur moest het restaurant de deuren alweer sluiten. Het zijn vaak dit soort mensen die moord en brand schreeuwen over de verlenging van de lockdown, dat zij daar zelf ook een rol in hebben zien ze voor het gemak maar over het hoofd. Eindhoven de gekste! 

In de Homosassa-rivier in Florida's Citrus County is een lamantijn (soort zeekoe) aangetroffen op wiens rug 'Trump' is geschreven. 

Bij het maken van de nieuwe videoclip van Famke Louise, u weet wel het meiske van 'frie dah piepel', die vanwege de ophef daarover aangaf 'respect te hebben voor corona', zijn 66 mensen aangehouden omdat ze zich niet aan de coronaregels hielden. Het respect blijkt een houdbaarheidsdatum te hebben. 

Naast buienradar kennen we nu ook de strooiwagenradar. De wereld is af.

De Israëlische rabbijn Daniel Asor waarschuwt zijn tienduizenden volgers op sociale media dat je van het Covid-vaccin homo kunt worden. De wappie is van mening dat zowel het virus als de vaccins werk zijn van een 'wereldwijde kwaadwillende regering' die probeert een nieuwe wereldorde te vestigen.

Het kabinet is er twee maanden voor de verkiezingen over gevallen: het toeslagenschandaal. De Belastingdienst heeft enkele tienduizenden ouders jarenlang onterecht gezien als fraudeurs. Dit leidde tot grote persoonlijke en financiële problemen. Velen kampen nog steeds met schulden. Het kabinet heeft toegezegd dat de gedupeerden een compensatie krijgen van minimaal €30.000. En wie eist dat zij een deel van deze compensatie gebruiken om hun schuld aan hen af te lossen? Juist, de Belastingdienst. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten