zaterdag 29 maart 2014

Dragan Spitzenberger en Jeroen Bakema

Vandaag een blog alleen voor mezelf om het nu eindelijk eens uit mijn systeem te krijgen, sinds beide mannen regelmatig in diverse producties te zien zijn haal ik acteurs Dragan Bakema en Jeroen Spitzenberger door elkaar en zie ik ze voor elkaar aan, en dat verdient niemand, ieder is zijn eigen unieke zelf.

Jeroen Spitzenberger is van jaargang 1976 en was/is o.a. te zien in speelfilms "De Tweeling", "Alles Is Liefde" en "Mannenharten", op TV heeft hij in verschillende series gespeeld, o.a "Bloedverwanten", en is nu te zien in de zeer leuke en succesvolle serie "Divorce".

Dragan Bakema is geboren in 1980 en kennen we van de films "Loverboy" en "De Dominee". Op de televisie heeft hij grote rollen gespeeld in "De Troon", "Rembrandt En Ik" en "De Geheimen Van Barslet".

Zo dat is in kaart gebracht, qua fysiek lijken deze twee heren wel wat op elkaar, dus ik denk dat het daaraan ligt dat ik ze tot één persoon maakte, of door elkaar haalde, ik hoop niet dat ze het me kwalijk nemen, ik zal van nu af aan deze fout niet meer maken. Dragan en Jeroen hebben, voor zover ik weet,  nog nooit samen in één productie gezeten, maar dat kan nog komen, misschien wel als broers.

Dragan Bakema


Jeroen Spitzenberger

2 opmerkingen:

  1. Ze spelen samen in seizoen 1 van suspects, aflevering 1 en ik ben de HELE tijd in de war geweest of dat ze tweelingbroers speelden.

    BeantwoordenVerwijderen