dinsdag 28 oktober 2014

Láát!

Ik had het niet zo meegekregen, maar het blijkt dat iedereen plotseling over de actrice Renée Zellweger valt. De vrouw ziet er namelijk anders uit dan sommigen zouden willen. Ik zag gewoon een mooie vrouw, maar dat mag je niet vinden, want ze heeft zich plastisch laten chirurgieëren! Zelf vind ik het nogal een verbetering, want waar voorheen geknepen spleetjes te zien waren zitten nu ogen, en misschien had Renée er ook wel last van, maar zo wordt niet gedacht, ze moet openlijk aan de schandpaal.

Dat bijna iedereen die maar iets voorstelt in Hollywood de natuur een handje helpt wordt voor het gemak even buiten beschouwing gelaten. Renée had iets wat maar weinig actrices mogen ervaren, ze werd ook door vrouwen leuk gevonden, dat is best een prestatie. Voor haar glansrol als Bridget Jones kwam ze kilo's aan, daarna raakte ze ze wel weer kwijt, maar het was net een mens. 

En nu wordt haar dan rhytifobie verweten en storten talloze plastisch chirurgen zich op haar foto's om nu precies eens uit te leggen wat Renée wel allemaal niet heeft gedaan. Renée zelf zegt lekker niks, en daar heeft ze gelijk in. Grappig is dat Hollywood-achtigen en dan met name de vrouwen het nooit goed doen. "Zo kijk dan hoe oud die is geworden!" wordt er verkneukelend gezegd bij een voormalig prachtige actrice die de natuur gewoon z'n gang laat gaan. Maar laten actrices zich liften, vullen en botoxen, dan is dat ook weer niet goed: "Zo kijk dan hoe die zich heeft laten toetakelen!" Er mag wel 'iets' gedaan worden, maar niemand mag het zien.

Láát die vrouw, het is háár gezicht en nogmaals ik zie gewoon een mooie 45 jarige vrouw.
Renée waarover 'iedereen' heen valt 
Renée zoals het mocht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten