donderdag 29 augustus 2013

Jump!!

Gisteren hadden we eindelijk weer eens afgesproken, een hapje eten en bijkletsen bij Marcel en Anita in het mooi gelegen maar per openbaar vervoer moeilijk bereikbare Bleiswijk. Dat is nooit een punt, want Marcel haalt me dan vanuit zijn werk in Rotterdam op en brengt me ook weer thuis. Omdat de kinderen nog vakantie hebben werkt Marcel halve dagen dus om half 3 was hij al present.

In de auto al onze vakanties doorgenomen, zij waren net terug van 3 weken Oostenrijk, en ik moest nog kond doen van mijn Canada avontuur. Het was heerlijk weer dus konden we lekker in de tuin zitten waar de barbecue werd opgesteld om daar lekkere vleesjes op te bakken, met frisse salade en wat stokbrood een lekker zomers maal.

Ook was er in de tuin een niet te missen nieuw item toegevoegd: een trampoline. Fabian sprong er in, al capriolen makend met de bravoure die alleen een 14 jarige eigen is, en ook Jesse klom er in en vond toch dat ook ik me in de arena moest begeven, dus vooruit, schoenen uit en er werd een opstapje geregeld zodat ik met enige gratie mijn intrede kon doen. Ik hield het bij gewoon rechtstandig wat op en neer springen, maar de hilariteit was er niet minder om.

Het was weer een gezellige en in dit geval ook een actieve avond.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten