vrijdag 2 augustus 2013

Tabletje

Omdat ik er zo'n plezier in had om tijdens mijn vakantie in Canada op locatie mijn blogjes te kunnen schrijven op de geleende minilaptop van vriendin Talitha, was het natuurlijk een kwestie van tijd dat ik zelf iets in die richting zou aanschaffen. Omdat het voor mij slechts just for fun is, moest er een niet te duur prijskaartje aanhangen.

En daar komt ons aller Kruidvat om de hoek kijken, de drogisterijketen die occasioneel elektronica in hun assortiment toelaat. Ik zag in hun folder een prijsvriendelijk tablet staan en heb die aangeschaft, sterker nog ik ben er dit blogje op aan het schrijven. Ik had er in eerste instantie ook de bijpassende hoes met toetsenbord bij gekocht, maar die bleek niet zo passend te zijn, dat wil zeggen het tablet paste er perfect in, alleen het stekkertje waarmee het toetsenbord aan het tablet verbonden moest worden was te groot. Die hoes heb ik dan ook weer teruggebracht, die haal ik nog wel eens ergens anders.

Volgens vriend Karim is het een goed tabletje, en hij kan het weten, hij volgt alle nouveauté's op dat gebied op de voet. Volgens mij kun je best veel met het ding, maar nogmaals ik heb 'm eigenlijk alleen aangeschaft om jullie mijn trouwe en gewaardeerde lezers daar waar mogelijk vanaf locatie van dagelijkse blogjes te kunnen voorzien.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten