zondag 10 juli 2016

Een zomerse namiddag

Het zijn de kleine geneugten van het leven die er de kleur aan geven. Gisteren was het fijn zomers weer en dat kwam mooi uit want Talitha en Jan zouden komen met Feddy om een lekkere wandeling te gaan maken in het Kralingse Bos. Zij arriveerden in de middag en we hebben eerst even een kopje koffie gedronken en bij gekletst, en passant zelfs nog even genetwerkt, en toen was het tijd om richting het bos te gaan.

De leukste wandeling in het Kralingse Bos vind ik een rondje om de grote vijver. Aldus geschiedde. Na ruim halverwege ging Feddy op de grond liggen: "Ik weet niet wat jullie doen, maar ik vind het wel genoeg zo". We waren nog enkele meters verwijderd van Brasserie Woodz en daar hielden we pauze, waar Feddy een kom water kreeg en wij wel aan een wijntje met vingervoedsel toe waren.

Wij zaten lekker buiten en vonden het wel geriefelijk dat we besloten om er ook maar een hapje te eten, en dat was een goede keus. 's Avonds serveren ze er tapas en het was allemaal even heerlijk. Na het diner de wandeling rond de vijver hervat om vervolgens weer op huis aan te gaan.

Het was een heerlijke middag en avond die ons deden beseffen dat één van de mooie dingen van het leven het met elkaar genieten van een zomerse dag kan zijn. 

Het blijft fascinerend, zo dicht bij de grote stad en toch zoveel rust.

Woodz.

Feddy blij met zijn water.Geen opmerkingen:

Een reactie posten