woensdag 1 december 2021

Herinnert U zich deze nog? #186

K-RAM
"MÉNAGE À TROIS"
1984
Aantal weken: 4
Hoogste positie: 22


Mocht de clip niet te zien zijn, klik hier.

K-Ram mag gerust een 'one hit wonder' worden genoemd, ze hebben precies één single uitgebracht. Dit 'Ménage À Trois', met een flinke knipoog naar de eerste hits van Wham!, een populaire sound in die tijd. Ze bezingen over het hebben van een triootje, maar als ik de heren zo bezie heb ik het gevoel dat de dame niet zo veel te doen zal krijgen. 

En enkel die dame ken ik bij naam, Amanda Redington, van de heren is niets te vinden op het wijde web, zelfs hun namen niet, die zijn er waarschijnlijk samen vandoor gegaan en wonen stil en tevree een teruggetrokken bestaan in hun designer woning met een aantal katten. Amanda kennen wij als veejay, voordat dat woord überhaupt bestond, van Sky Channel en Music Box. Ze was van 1990 tot 1994 getrouwd met onze eigen Frank Boeijen. Naast presenteren heeft ze ook een aantal rollen gespeeld in het theater in Groot Brittannië. 

Als u de man op links ziet, begrijpt u dat wij in 1984 zouden lachen om die broeken van nu met een gat hier of daar. In die dagen werden meteen de grove middelen ingezet. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten