zondag 12 december 2021

Omringd door gekken week 50

Vorige week zaterdag is een verwarde bejaarde vrouw, Ingrid Eekels, als eerste met eieren gaan gooien naar KOZP- demonstranten in Volendam. Daartoe had ze speciaal twee dozen eieren gekocht op de markt deelde ze trots mee. 

41 Rotterdamse corps-studenten, u weet wel de bloem der natie die als ze groot zijn belangrijke posities gaan bekleden in ons land, hebben bij hun collegaatjes in Delft een ravage aangericht vanwege een gestolen stoel. Er is mishandeld en vernield. Het Rotterdamsch Studenten Corps heeft aangegeven alle schade te vergoeden. Ze zijn alle 41 geschorst, maar de stoel is terug. 

Een kind van veertien is uit het leven gerukt, in elkaar gezakt op het hockeyveld. Een nachtmerrie voor de ouders en familie en dan is daar de extreem rechtse complotwaanzinnige Sietske Bergsma: "Ons is ter ore gekomen dat de jongen gevaccineerd zou zijn. Wij zouden graag met (een aanspreekpunt van) de ouders in contact komen om uit het geruchtencircuit te komen". Dan ben je gewoon een enorme gevoelloze, tactloze, scrupulesloze kut.

Freek Jansen die via de Forum Jugend nu is opgeklommen tot lid van de Tweede Kamer namens de nationaal socialisten zegt dat vier miljoen Nederlanders met een immigratieachtergrond weg moeten uit Nederland. De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat Máxima al bezig is haar valiezen te pakken. 

Ja zou het kunnen zien als een zegen in een vermomming, het feit dat Schiphol niet voldoet aan de stikstofregels en ook niet aan de regels op het gebied van geluid en overlast en daarbovenop niet over een natuurvergunning beschikt. De klimaatcrisis is nog lang niet bedongen, en het omlaag brengen van het aantal vliegbewegingen zou een mooie stap zijn. Ik zou als demissionair kabinet in mijn handen knijpen, maar nee, ze waren maar weer eens geschrokken en geschokt, terwijl ieder weldenkend mens al verwacht dat de luchthaven zich niet aan regels houdt, en zijn koortsachtig gaan overleggen om um Gottes willen die vliegbewegingen niet te hoeven verminderen. 

Gehoord van een schoolleider: Bij een gesprek op school laat een ouder het mondkapje zakken en geeft aan positief getest te zijn. 

Het ministerie van Volksgezondheid verkoopt miljoenen mondkapjes, die het van belastinggeld heeft ingekocht, voor spotprijzen door aan buitenlandse opkopers. Die brengen de kapjes vervolgens weer terug op de Nederlandse markt. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten