vrijdag 24 december 2021

Tadaa

Na een week zou het door mij bij de lijstenmakerij gebrachte schilderij om te laten inlijsten klaar zijn. Ik zou een sms krijgen. Dat gebeurde niet, maar u kent me, ik ben het afwachtende typ, dat heeft me al eens een prijsloos klokje gekost. En omdat ik ook in eerste instantie immer denk dat ik zelf iets niet goed gedaan heb, wist ik nu bijna zeker dat ik, overweldigd door de enorme keuze aan lijsten, in plaats van een 3 in mijn telefoonnummer een 2 heb opgeschreven. Ik kan mijn eigen telefoonnummer natuurlijk zo opzeggen, maar als het ineens ad hoc moet, kan ik soms plots een black out hebben, en ik meende dat dat dus gebeurd was.

Ik belde zelf naar de lijstenmakerij en er werd inderdaad meegedeeld dat er een sms was verstuurd en dat het schilderij al enige tijd klaar was. Eenmaal ter plaatse aangekomen de andere dag bleek dat de eigenaar zelf twee cijfers van mijn telefoonnummer had omgedraaid. Maar goed, het schilderij was klaar. Wederom kreeg ik een kopje koffie terwijl de dame van de vorige keer het zorgvuldig ingepakte schilderij uitpakte. Misschien raar of overdreven, want ik ken het schilderij al m'n hele leven, maar toen ik het zo zag in die lijst werd ik er een beetje emotioneel van. Niet dat ik krijsend tezamen brak, maar ik moest even slikken. Wat was het mooi geworden.

De man vond het goed geschilderd en complimenteerde me met de keuze van de lijst. Het was de eerste die ik had gepakt en het was in mijn ogen meteen de juiste. Het haalt het gouden zonlicht wat in het schilderij te zien is helemaal op. Nu zo net voor kerst een mooi kerstcadeautje aan mezelf.

U zult mij in m'n blogjes niet vaak reclame zien maken, ook al worden daar enorme bedragen voor geboden, ik sla het categorisch af, maar voor deze lijstenmakerij gerund door een echtpaar maak ik een uitzondering. Wat een geweldige lieve en vakkundige mensen. Het is alsof je bij iemand op bezoek gaat, je wordt warm welkom geheten, er wordt alle tijd genomen om tot de juiste beslissing te komen terwijl je een kopje koffie drinkt. Vandaar dat ik hieronder het stickertje met de gegevens van de lijstenmakerij die achterop de lijst is geplakt met u deel. Mocht u iets hebben om in te lijsten, een schilderij, een foto, een diploma, etc. Ik kan u van harte deze geweldige lijstenmakerij aanbevelen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten