zaterdag 18 augustus 2012

Batavia Stad

Een jaarlijks terugkerend gebeuren, een dagje naar Batavia Stad met vriend Harry. Grote en minder grote merken hebben daar hun outletstore zodat ook loonslaven voor een redelijk bedrag zich in anders onbereikbare 'couture' kunnen hullen.
Maar ook zijn er interieur,- en keukengereizaken, juweliers en multimediawinkels.

Wij gaan voornamelijk voor de kleding en de schoenen, en kennen nu na er een paar jaar te zijn geweest de 'hotspots' waar we beslist moeten zijn alsmede zaken waar we gerust aan voorbij kunnen lopen.

Vooral mensen met een kleine maat of een zéér grote maat (XXXL-maten zijn gesignaleerd) kunnen er hun hart ophalen want het zijn juist deze exceptionele maten die het meest overblijven, maar ook wij kunnen er best goed slagen, en soms voelt het als een soort natuurlijke schifting als dat ene item wat je zo leuk lijkt er alleen voor très petite maatjes of jumbos sizes is, je hoeft er niet over na te denken of te twijfelen, het ís er gewoon niet.

Niet alles heeft een, naar onze mening, échte outletprijs, maar voor ieders budget is er wat te vinden, ook dit jaar heb ik met het oog op mijn gereduceerde garderobe leuke items kunnen scoren.

Volgend jaar zeker weer!




2 opmerkingen:

  1. Wanneer heb jij deze foto's gemaakt heb ik niet eens gemerkt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Harry er is sinds kort een nieuwigheidje genaamd internet, daar kunje heel veel op vinden! ;-)

      Verwijderen