maandag 6 augustus 2012

Oortjeshekken

Toen er sprake van was dat wij (Rick, Christian, Nadira en ik) een (lang) weekend weg wilden gaan zeiden Rick en Chris: "We kunnen wel naar Oortjeshekken". "Oortjeswat?" vroegen Nadira en ik bijna in koor. Omdat ik vaak dingen niet zo goed onthou heb ik nog voor een tijd gedacht dat we naar Oogjeshekken gingen, maar Oortjeshekken werd het, en afgelopen weekend was het dan zover.

We hebben het er echt fán-tas-tisch gehad, wat een geweldig hotel, wat een lieve medewerkers en wat is het daar, in de omgeving van Ooij en Nijmegen prachtig mooi. Nou werkte het weer grandioos mee, we hebben veel zon gehad, en heerlijk buiten kunnen ontbijten en dineren en heel veel leuks gedaan, maar daarover morgen meer. Vandaag wil ik me beperken tot de naam Oortjeshekken, ik kan me zo voorstellen dat mijn trouwe lezers graag willen weten waar die naam vandaan komt:



2 opmerkingen:

  1. Ben heel erg enthousiast geworden door je "recensie" dus ben gelijk even op de website gaan kijken. Net even vraag gesteld of honden ook welkom zijn, indien dit het geval is, gaan wij er zeker dit jaar of begin volgend jaar ook een keer heen! Dank je wel voor je goede verhaal weer!

    Groetjes
    Diaan
    (van Andre)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Diaan,

      Wat leuk om te horen! je zult er geen spijt van krijgen het is er werkelijk heerlijk. Kamers 11 en 14 zijn de mooiste kamers.

      Verwijderen