zaterdag 25 februari 2017

De tweede reünie

Het was gisteren tijd om elkaar weer eens te zien, de V&D collega's waarmee ik zolang heb gewerkt tot aan het faillissement. We hadden elkaar vorig jaar september voor het laatst gezien in hetzelfde etablissement, Champs Élysées, beneden waar wij vroeger werkten. Het was vreemd om met de metro de reis te maken die ik jarenlang dagelijks heb gemaakt. Ik heb deze keer niet het winkelcentrum bezocht, maar meteen naar het grand café gegaan. De V&D vestiging waar wij hebben gewerkt zijn nog geen plannen voor.

In september konden we heerlijk buiten op het terras zitten, maar daar was nu geen sprake van natuurlijk. Toen ik binnenstapte waren de meesten al gearriveerd, dus ging ik als was het een verjaardag de kring langs en iedereen even begroeten. Heel leuk en fijn om elkaar weer te zien. Leuk was ook dat onze voormalige bedrijfsleider, de échte zullen we maar zeggen, Robert er ook was, hij kon er in september niet bij zijn. Sommige hebben werk, en anderen hadden net zoals ik tijdelijk iets gedaan, maar de meesten zaten nog of weer zonder werk. Allemaal hebben we onze draai wel gevonden met de nieuwe situatie, die na een jaar natuurlijk zo nieuw niet meer is. 

Het was heerlijk om met elkaar weer even over de tijd van toen te praten, maar ook over nu, de praatjes uit het nieuws die je normaal met elkaar aan de kantinetafel besprak. Ik heb genoten, en er is animo genoeg om dit ieder half jaar te doen.

Met Carla en Joke

Met Sophie, Carla, Dymphna, Joke en Paul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten