donderdag 2 februari 2017

Tijdelijk logies

Vriendin Talitha is op reis, en zo kon het gebeuren dat ik tijdelijk logies verleen aan kleine Feddy. Gisteren is hij aangekomen met een enorme tas met wat zoal nodig is om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Feddy is een makkelijke logé, het is ook niet helemaal vreemd voor hem, vorig jaar zomer is hij ook al eens geweest, en zijn kleine hondenbrein weet nog precies hoe het rondje wandelen ook al weer ging.

Zijn eigen kussen is meegekomen, z'n botje en z'n balletje zo wordt er al snel een eigen en huiselijk gevoel gecreëerd. De keuken neemt een belangrijke plaats in, daar staat zijn eten en drinken, maar daar gebeuren ook spannende dingen, zodat hij altijd erbij is als ik daar bezig ben onder het mom van 'je weet maar nooit'.

Iets nieuws is er toegevoegd aan de rituelen wat van de zomer niet plaatsvond. Als ik 's-avonds op de bank zit met een dekentje (ik ben 50 plus, dan is dat geoorloofd) vindt hij het fijn om op een stukje van dat dekentje te gaan zitten of liggen wat over de grond hangt. Lekker knus.

Wij gaan het best leuk hebben.

Feddy's happy face geeft wel aan hoe fijn hij het bij me vindt. 

De keuken is een spannend vertrek.

Ik onder, en Feddy op het dekentje.

Zo is het fijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten