zondag 30 juli 2017

Op veler verzoek

In mei vorig jaar, op de heetste dag van het jaar, ben ik afgereisd naar Hengelo om geïnterviewd te worden door Jan Erik Plettenburg voor het radioprogramma "Roze Golf".  Aanleiding was het feit dat ik zo'n 5 jaar lang iedere dag een blogje schrijf. Gevolg van dit programma was dat ik ben gevraagd door Radio Capelle om vanaf september 2016 iedere eerste en derde zaterdag van de maand een column te schrijven en die ook voor te lezen in het programma "Uit De Kast", welke vervolgens worden gepubliceerd op de website van "Roze Golf". Het programma "Uit De Kast" wordt inmiddels naast Capelle aan den IJssel ook in Zuidplas uitgezonden en vanaf september dit jaar ook in Schiedam.

Jan Erik meldde me dat op veler verzoek de uitzending waarin ik ben geïnterviewd vandaag tussen 18.30 en 19.00 nogmaals wordt uitgezonden. Hieronder de aankondiging, waarbij we het feit dat er een foto bij geplaatst is van zo'n 16 kilo geleden maar door de vingers zien, het gaat tenslotte om de inhoud, nietwaar?

Radio 30-07: Over elke dag een stukje en een positieve kijk


20160720_170209Elke dag schrijft Frans Heemskerk een stukje op zijn blog. Over iets dat hij heeft meegemaakt of over iets waar hij verontwaardigd over is.
Soms gaan de stukjes over een oud liedje of debiteert hij een tegeltjeswijsheid. Zijn blog schrijft hij onder zijn pseudoniem Dutch Aidan.
Naast zijn dagelijkse stukjes schrijft hij elke twee weken een column, die niet alleen gepubliceerd wordt op deze site, maar ook te horen is in het radioprogramma Uit de Kast van de lokale omroepen Radio Capelle en Omroep Zuidplas.
In de Roze Golf een uitgebreid gesprek met Frans Heemskerk. Over zijn ontslag bij V&D, over zijn jeugd en over zijn homoseksualiteit.
De uitzending van zondag 30 juli is hier te beluisteren op zondagavond tussen 18:30 en 19:00 uur en hier op een later tijdstip.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten