zondag 23 februari 2020

Jayme Wooley

Valentijnsdag ligt alweer meer dan een week achter ons, en in Nederland is het niet zo'n big deal. Hoe anders dat is in Amerika weten we uit verschillende films die er over gaan en dat in elk zichzelf respecterende Amerikaanse sitcom er wel één of meerdere afleveringen aan gewijd zijn.

De 16 jarige scholier Jayme Wooley uit Texas had gezien wat voor een impact Valentijnsdag had voor sommige meisjes op zijn school vorig jaar, dat hij dit jaar besloot om voor elk meisje van zijn school een bloem te kopen zodat geen enkele van hen zich op deze dag genegeerd zou voelen. In totaal heeft Jayme 170 bloemen uitgedeeld aan alle meisjes van 6th tot 12th Grade op zijn school.

Volgens zijn moeder is hij altijd een kind geweest wat aan anderen dacht, de meisjes waren allemaal heel blij en verrast en het nieuws gaf Jayme een heldenstatus bij wat oudere vrouwen van in de dertig en veertig die zeiden dat zij vroeger op school tot de  meisjes behoorden die nooit bloemen kregen op Valentijnsdag. De wereld is een leukere plek met jongens als Jayme.


De huiskamer bij de Wooley's lag bezaaid met bloemen om uit te delen op school. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten