maandag 15 januari 2024

Winterse zondag

Je zou niet zo gauw er aan denken om op een winterse dag naar het tuinhuisje te gaan, maar toch besloten Talitha, Rick, Chris en ik dat te doen. Om te zien of alles nog oké was, maar ook om er even te vertoeven met malkander. Het had meteen iets knus om met een elektrisch kacheltje en dekentjes om lekker een glaasje homemade glühwein te drinken met wat salades, quiche en kaasjes. 

Chris had een leuk spel meegenomen, scrabble, maar dan zonder punten en bord, dus gewoon lettertjes waarmee je woorden kon maken zonder het competitieve element, dat was leuk om te doen. Je hebt dan niet dat gedoe met punten tellen drie keer letterwaarde en twee keer woordwaarde, heel ontspannend. Er staat in het huisje ook een spel Party & Co en dat hebben we daarna gedaan. Ik kende het niet, maar het is hilarisch leuk. Chris en ik vormden een koppel en het blijkt dat tekenen en liplezen alsook zelf lippen niet mijn sterkste kant is. Daarentegen lag het uitbeelden of iets omschrijven zonder bepaalde woorden te gebruiken me wat beter. Het spel kan heel lang duren, maar nadat de hoosbuien over waren hebben we het spel voortijdig afgebroken en zijn we naar het huis van Talitha gegaan waar we hebben gesmuld van haar spaghetti. 

Het was een heerlijke dag, je hebt toch het gevoel er uit te zijn en als we samen zijn hebben we het sowieso al leuk. Dit is gerust voor herhaling vatbaar, maar we kijken ook wel weer uit naar het moment dat we er fijn buiten kunnen zitten in het voorjaar.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten