vrijdag 26 januari 2024

Zoek de zon op

Omdat een vriendin een maand lang een appartement heeft gehuurd in Málaga, ben ik uitgenodigd om in De Februarivakantie af te reizen naar de Costa del Sol, tingelingeling. Ik hoop alleen niet dat mijn hartje er op hol slaat, op mijn leeftijd kom je dan al gauw op de intensive care terecht. Ik heb er zin an, ook al ben ik, zoals u inmiddels wel weet, niet zo heel erg van (lang) op vakantie gaan, is dit laagdrempelig genoeg voor mij. 

Meestal gebruik ik De Februarivakantie voor de grote schoonmaak, maar nu laat ik lallend de boel de boel, ik ben zo'n gek mens, en reis dus af naar Zuid Spanje voor een paar dagen. Het is wel een pre dat het vanaf het vliegveld in Rotterdam kan, wat ik nog steeds Zestienhoven noem, maar wat natuurlijk al een paar jaar Rotterdam-The Hague Airport heet. De tickets zijn reeds geboekt en ik zal u er hier zeker kond van doen. 

Ik heb helemaal geen beeld van Málaga en ter voorbereiding is mij een prachtig magazine overhandigd, 'Beleef Málaga'. Ik heb er doorheen gebladerd en het nodigt wel uit, er is veel te zien en te doen, van mooie en authentieke winkelstraten en -straatjes, tot veel verschillende plaza's waar wat te beleven valt. Musea, restaurants en koffiebarretjes, wandelroutes en zelfs een hippe stadswijk; Soho Málaga. Er is natuurlijk ook strand, maar een strandmens ben ik niet echt, nou ja een terrasje op het strand, dat vind ik wel wat. Ik ga het magazine de komende tijd lezen om wat tips op te doen. Ik geloof dat het tegen die tijd dat ik er ben het zo'n 20-22 graden is. Warm genoeg. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten