zaterdag 1 september 2012

Meegenieten

Hoewel de meesten al weer terug zijn van vakantie en zich weer op hun werk hebben gestort, zijn er een aantal vrienden die nog op vakantie gaan en niet naar de minste bestemmingen, Egypte, Indonesië, Thailand, Griekenland en Marokko. Heerlijk voor ze want ik weet dat ze er lang naar uitgekeken hebben.

Kreeg je vroeger een ansichtkaart opgestuurd met daarop hoe het weer was en de accommodatie, om pas na terugkomst alle verhalen te horen en de foto's te bekijken, heden ten dage heb je het gevoel dat je er haast bij bent. Met de nieuwe mogelijkheden worden er blogjes bijgehouden, krijg je op Facebook het één en ander mee, en worden de foto's die gemaakt zijn direct gedeeld naar de thuisblijvers. Ik vind het enorm leuk om op die manier op de hoogte te worden gehouden.

Ik wens jullie allemaal een heel fijne vakantie toe, een goede reis heen, en weer een behouden thuiskomst om dan snel weer af te spreken om de verhalen toch nog even écht te horen, onder het genot van een wijntje want dat blijft toch het leukste.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten