woensdag 26 september 2012

Toen en Nu: Charlene Tilton

Charlene Tilton had al wat kleinere rollen gespeeld toen ze in 1978 werd gecast voor de rol van Lucy Ewing in, naar wat later bleek, de ongelofelijk populaire serie "Dallas". Ze speelde die rol van 1978 tot 1985 en later van 1988 tot het eind van de serie in 1990.

In Nederland hebben we niet zoveel meer van haar vernomen, maar ze is blijven acteren en heeft voornamelijk in verschillende TV-series gastrollen vertolkt. In Engeland was ze te zien in de reality TV-show "The Farm" in 2005 en begin dit jaar in de schaatsshow "Dancing On Ice" (de Engelse versie van "Sterren Dansen Op Het IJs")

Ook was ze dit jaar van de partij samen met enkele andere collega's van "Dallas" voor de vernieuwde versie van de serie. Charlene is nu 53 jaar.







3 opmerkingen:

  1. Ik volg Dallas weer, eerst uit sentimentele redenen maar eigenlijk vind ik het verhaal ook wel weer leuk.
    Leuk om oude bekenden te zien : JR Bobby Sue Ellen en dus Lucy.
    Serie is alleen vrees ik geen blijver.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De eerste serie volgde ik wel, hoewel niet tot het eind. Nu ben ik er niet aan begonnen, voornamelijk door de vervelende gewoonte van nu om 2 episodes achter elkaar uit te zenden.

      Verwijderen
  2. Klopt wel. ik vind twee afleveringen ook wel een hele "zit" als ik de hele dag voor de klas gestaan heb en 's ,morgens weer om half 6 op moet.

    BeantwoordenVerwijderen