dinsdag 25 september 2012

Verwijderd

Vandaag een column die ik gisteren las n.a.v. de rellen in Haren, geschreven door columnist ****** (ik durf zijn naam niet meer te noemen (dd 17-04-13)) Soms lees je iets wat je zelf niet beter zou kunnen verwoorden en waarvan je hoopte dat je het zelf geschreven zou hebben, vandaar dat het blog van vandaag een soort gastblog is.
Je moet wel begrijpend kunnen lezen, en met enige humor naar deze zeer ernstige gebeurtenis  kunnen kijken, anders krijg je heel vreemde reacties van lezers die dat niet gedaan hebben en heel primair reageren. Een goede column mag schuren, en dat doet deze.

17 april 2013

Vandaag, 7 maanden na het plaatsen van dit blogje waarin ik integraal een column had geplaatst van een columnist wiens naam ik niet meer durf te noemen, ben ik middels een autoriteit (DMCA) er van op de hoogte gesteld dat ik het auteursrecht hiermee heb geschonden. Omdat ik erbij had gemeld dat ik het niet mijn tekst was, dacht ik, heel naïef dat het dan mocht. Niet dus. Sorry, sorry, sorry, ik zal het nooit meer doen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten