woensdag 5 oktober 2016

De gotspe

Het seniele oudje paus Franciscus begint steeds meer te raaskallen. "Je moet scholieren niet lastigvallen met theorieën over gender", aldus de hoogbejaarde. "Homoseksuele neigingen hebben of een geslachtsverandering moet je niet in scholen doceren". Ook murmelde de lieverd dat 'gendertheorie deel uitmaakt van een wereldwijde oorlog tegen familiewaarden en het huwelijk'. Het er op scholen over hebben noemde hij 'boosaardige indoctrinatie'.

'Boosaardige indoctrinatie!!!!!'. Het is wel duidelijk dat het ouwe vel volledig aan het dementeren is, hij haalt dingen door elkaar. Die indoctrinatie komt van zijn eigen kliek af, dat wereldwijde pedofielen netwerk ontleent z'n bestaansrecht aan niets anders dan indoctrinatie, al eeuwen lang.

Haat werd, en wordt er nog steeds, gepredikt tegen mensen met een van hun norm afwijkende geaardheid, tegelijkertijd misbruik(t)en ze zelf wel kinderen. Het opgewarmde lijk zegt dat hij homo- en transseksuelen een warm hart toedraagt: "Zij moeten welkom geheten worden en geaccepteerd en geïntegreerd in de samenleving zoveel als mogelijk is". 'Zoveel als mogelijk is!!!'. De man is de vleesgeworden gotspe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten