woensdag 28 maart 2018

Gezin in gevaar

We zijn het allemaal al weer vergeten, de posters van Suitsupply, ze zijn ook al uit het straatbeeld verdwenen en hangen alleen nog in winkels. Toch zag het Reformatorisch Dagblad er heil in 40.000 flyers van de actiegroep 'Gezin in Gevaar' in hun avondblad te vouwen en zo aan hun abonnees te versturen.

Gezin in Gevaar? Ja, ik had er ook nog nooit van gehoord, ik wist ook niet dat gezinnen aan vreselijke gevaren werden blootgesteld, maar nader onderzoek wees uit dat het een campagne is van Stichting Civitas Christiana en dat zij zich uitsluitend druk maken over, zoals ze dat zelf noemen, 'de losgeslagen seksualisering en schadelijke gender ideologie'. Ze zetten zich in voor de bescherming van het gezin, dat bestaat uit vader, moeder en kinderen. Gezinnen die uit twee vaders of twee moeders met kinderen bestaan, of éénoudergezinnen kunnen dus niet op hun bescherming rekenen, althans dat maak ik er uit op.

Reli-gekkies, als je denkt dat het nóg gekker kan, dan kan dat. De seksuele frustraties in eigen kring waar bijvoorbeeld incest onevenredig vaker voorkomt, wordt het liefst zoveel mogelijk weggemoffeld. Maar met enige regelmaat komt het toch naar buiten, ondanks alle indoctrinatie en de opgelegde verstikkende zwijgcultuur. Of het kapotmaken van levens van homoseksuelen die uit de gemeenschap worden gestoten. Ouders verbannen hun homoseksuele kinderen (mede door druk uit de gemeenschap) uit huis en willen ze niet meer kennen. En dan maar godvrezend zijn, want ja God ziet alles. Precies. Alles. Ook de liefdeloze manier zoals sommige gristelijken in het leven staan. Voor die mensen hoop ik zo dat er écht een dag des oordeels komt. Kunnen we nog es lachen.

Maar goed, de flyer dus. Er staat in te lezen dat Suitsupply reclame maakt met 'zeer seksuele taferelen'. Zeer seksueel? Zien we copulerende mensen? Wordt er gemasturbeerd? Naakte mensen die sodomie, cunnilingus, fellatio of pederastie bedrijven? Nee, het is die poster van die twee mannen in pak die elkaar zoenen. Als je dat 'zeer seksueel' noemt heb je toch een wat vertekend beeld van wat dat inhoudt, om het nog maar niet te hebben over hoe je dan zelf met seksualiteit omgaat. Maar ze gaan nog verder: 'deze zedeloze taferelen zijn overal op straat te zien, ook door kleine kinderen'. Euh, diezelfde kleine kinderen die in jullie besloten gemeenschap........?

Op de flyer staat de bewuste foto afgebeeld met een rood kruis door de gezichten van de twee mannen heen. Men kan deze petitie sturen naar de CEO van Suitsupply onder de noemer: 'Stop onsmakelijke reclame'. Gezin in Gevaar is erg gefixeerd op seks in het algemeen en op die van de lhbt-gemeenschap in het bijzonder, zo zag ik op hun webpagina. En het Reformatorisch Dagblad is het er dus eigenlijk wel mee eens, anders voeg je zo'n flyer niet in je krant. Misschien eens een petitie starten tegen de discriminatie en haatzaaierij van reli-gekkies in het algemeen en het Reformatorisch Dagblad en Stichting Civitas Christiana in het bijzonder. God houdt van anders geaarden, zijn eigen zoon had immers een zeer hechte vriendengroep van twaalf mannen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten