maandag 11 maart 2024

Omringd door gekken

Een zwaar bewapend politieteam heeft in Waalwijk een inval gedaan op een bedrijventerrein bij motorclub Rolleman Holland, een motorclub met mogelijk criminele connecties. Je verwacht het niet. Het was om 21.15 in de avond en er bleek een feestje aan de gang te zijn. "Een kínderfeestje", zeiden de aanwezigen, om 21.15 in de avond. Er waren inderdaad ook zo'n vijftien kinderen aanwezig. Er zijn geen vuurwapens gevonden, waar de politie over was getipt, maar wel harddrugs en een boksbeugel zoals je dat nu eenmaal hebt op kinderfeestjes. 

Door een foutje, een tijdje terug, op de officiële website van de Tweede Kamer werden politici met 'hij/zij/hen' aangeduid in plaats van één van de opties. Niks aan de hand, zo weer opgelost. Maar de op en top vrouwelijke Caroline (Kèr'olai'n) van der Plas van BBB was volledig overstuur, nee, wóedend was ze. Dus ze deed wat ze altijd in eerste instantie doet, ze schreeuwde haar/zijn/hen ongenoegen uit op X (Twitter): "Ik wil deze ongein niet op mijn persoonlijke pagina op de website van de Tweede Kamer. Ik ben een vrouw" En alsof deze overtrokken primaire reactie nog niet genoeg was had ze er nog een hashtag aan toegevoegd #IkBenEenZij. En dat zit dan nog steeds aan de onderhandelingstafel.

In Amsterdam is het Nationaal Holocaustmuseum geopend recht tegenover de Hollandsche Schouwburg, waar in de oorlog Joden werden samengebracht voor deportatie. Een heel mooi initiatief en ik zal ter zijner tijd ook zeker een bezoek brengen aan dit museum. Ik begrijp ook dat men in dit museum laat openen door de koning en dat daarbij een afgevaardigde of misschien wel meerdere afgevaardigden uit de Joodse gemeenschap worden uitgenodigd, het is hún afschuwelijke geschiedenis. Maar om nu de Israëlische president, Isaac Herzog, uit te nodigen wiens land momenteel zelf genocide aan het plegen is op de bevolking van Gaza, is op z'n zachtst gezegd een vrij ongelukkige zelfs pijnlijke keuze, zeker omdat hij heeft gezegd: "Heel Gaza is verantwoordelijk. De retoriek dat burgers niet betrokken zijn is absoluut niet waar" Om dan ook nog 'Ik vertrouw op je' op een granaat te schrijven die vervolgens op Gaza wordt afgevuurd. Er waren daarom, heel begrijpelijk, demonstraties bij de opening vanwege zijn aanwezigheid.

Het songfestivalliedje 'Europapa' van Joost Klein waarmee hij Nederland in mei naar een zesde overwinning hoopt te brengen breekt alle records. Het is het eerste songfestivallied wat nog voordat het festival is gehouden op nummer 1 binnenkomt in de Top 40 en de Single Top 100. Tevens is het het populairste nummer op Spotify, Apple Music, iTunes en Deezer. De clip is nummer 1 'trending' video op YouTube en gaat richting de acht miljoen views. Dit alles terwijl verwapten, complottheorieaanhangers, Europasceptici en andere laagschedeligen vaak ter rechterzijde van het spectrum in het liedje van Joost een vooropgezet indoctrinatieplan zien van het WEF en, hij werd echt genoemd, Frans Timmermans. Ook het enkel op X bekende Poetinfluffertje, de extreem rechtse fascist Raisa Blommestijn noemt het lied propaganda voor Europa gesteund door 'overheidstrollen'. 

Het gezellige logo van Motorclub Rolleman Holland.



Nationaal Holocaust museum.


Joost Klein.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten