zaterdag 13 april 2024

Curieus


Dat u nog een nieuw blogje van mij kunt lezen mag een wonder heten. Ik kan zelf namelijk niet meer op mijn blog komen. Eerste onderstaande screenshot is op de laptop te lezen, het tweede op mijn telefoon. Maar....als ik dan in Googleaccount (daar is de blog van) op Blogger klik kom ik wel in de omgeving om een blog te schrijven. Dus vandaar toch een blog gisteren en vandaag, die ik dan zelf niet meer kan aanklikken want dan krijg ik onderstaande pagina's te zien.

Echter, nu komt het curieuze, ben ik niet thuis kan ik op mijn telefoon wèl op de blog komen, sterker nog, als ik thuis ben en ik zet Wifi uit op mijn telefoon kan ik er ook gewoon op. Dat is met een laptop natuurlijk niet mogelijk want zonder internetverbinding doet ie niks. Er zit dus plotseling vanuit het niets een hiaat in de verbinding tussen mijn Wifi en 'Aidan's World' want op elk willekeurig andere pagina kom ik wel. 

Als ik het probleem google dan is het niet een onbekend iets, maar de oplossing(en) die worden aangedragen, die snap ik niet. Dezelfde groenevingersvriend is ook zeer handig met computers, dus als ie er weer es is, dan weet hij wellicht door drie keer te klikken het weer operationeel te krijgen. Tot die tijd moet ik me even behelpen. Het is altijd een geruststelling dat iets een voorkomend probleem is en niet iets waar jij dan uniek in bent, zo heb ik menig computerprobleempje al kunnen oplossen, maar dit gaat me boven m'n pet.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten