zondag 14 april 2024

Party like it's 1974

Of iets daaromtrent. Talitha wilde haar verjaardag vieren in flower power sferen en dan is Tanah Lot natuurlijk de uitgelezen locatie. Wekenlang is ze met de voorbereidingen bezig geweest, samen met haar heb ik een aantal keer spullen alvast gebracht en Rick en Chris hebben geholpen Tanah Lot weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Nu is 13 april wel een dag dat je maar hoopt dat het mooi weer mag zijn, maar de weergoden waren ons gunstig gezind, wat een prachtige dag hebben we met elkaar gehad.

Tanah Lot was omgetoverd tot een ware happening, een love in zo je wilt. Allemaal lieve, blije mensen die zich hadden uitgedost in vrolijke kleuren al waren we de bloemenkinderen van zo'n ruim vijftig jaar geleden. Zelf was ik in roze broek met paars psychedelisch shirt en ontzettende schoenen. Tevens had ik ringen en kralen armbandjes om en ik weet weer waarom ik nooit sierraden draag, ik voel dat de hele dag zitten.

Er waren snacks en snoep uit vervlogen tijden, drankjes in felle kleuren die destijds helemaal 'in' waren, en er was een silent disco. Dat is niet iets van de flower power periode, toen wilde men juist gehoord worden, maar om het hele park nu te laten meegenieten van ons feestje is ook weer zo wat. 

We zijn de hele dag buiten geweest en in de avond hebben we ons teruggetrokken onder de overkapping, we hebben gekletst, gedanst, gegeten en gedronken, kortom het was een dag met een gouden randje. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten