zondag 28 april 2024

Meetinterventie

Koningsdag mocht ik werken tot 12 uur en in de middag kwamen Rick, Chris en Talitha. Voor de gezelligheid, altijd, maar ook met een doel. Ze vonden dat er een meetinterventie nodig was betreffende de aanschaf van de paxkasten. Had ik wel goed gemeten? Was de plattegrond die ik heb van mijn woning wel accuraat? Maar eerst natuurlijk koffie met de op deze dag min of meer verplichte oranje tompouces van de goede bakker meegenomen door Rick en Chris. Voor het meten hadden ze een lasermeter meegenomen en die mat op een centimeter hier en daar na precies wat de plattegrond aangaf en ik ook had gemeten, maar zekerheid voor alles natuurlijk.

Wel zijn we overeengekomen dat we de kasten in twee sessies laten komen, eerst de linkerkant, dan de rechterkant om het qua omvang van geleverde kasten, maar ook qua werkzaamheden behapbaar te houden. Nu kan ik van de week de eerste bestelling plaatsen. Verder hebben we natuurlijk fijn bij kunnen kletsen over van alles en het weer knapte op dus konden we, wat we al hadden afgesproken, naar Tanah Lot gaan. Ik had een pastasalade gemaakt en er waren nog genoeg comestibles over van Talitha's verjaardag om er een feestelijk tapas-achtig maal van te maken, daarnaast had Rick voor en petit dessert gezorgd. 

Het was heerlijk toeven alleen voelde ik me steeds lamlendiger worden. Ik was vrijdag al niet zo lekker en ook gisteren hebben medicamenten en wilskracht me op de been gehouden, maar in de avond voelde ik me steeds meer koortsiger worden. Dus na thuiskomst pilletjes erin een doorgesneden ui naast m'n bed (tip van Chris) dan zien we vandaag wel hoe en wat. Maar zo'n fijne dag met lieve vrienden pakken ze me niet meer af!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten