zondag 28 juni 2015

Het kastje dat alle andere kastjes overbodig maakt

Enige tijd geleden viel er een brochure in de bus van van Bommelen meubelen, mijn oog viel meteen op een kastje die ik als geschikt beoordeelde als vervanging voor een kastje wat nu al zo'n 15 jaar in de keuken staat. Maar zo een aanschaf is wel even het overdenken waard, de maten waren ideaal, de uitstraling helemaal naar mijn zin, ik laat in zo'n geval de brochure in het zicht liggen en werp af en toe een blik op het object van mijn begeerte. Ik bleef het een leuk kastje vinden.

De logisch volgende stap is naar de winkel gaan om het kastje in het echt te zien, aan te raken, van alle kanten te bekijken om te zien of het werkelijk wel zo'n leuk kastje is als in de brochure. Dat heb ik gisteren gedaan en het kastje en ik we hadden direct een band, het kastje heeft een zogenaamde 'repro-oude' look, maar het is wel heel goed hout, de lades zijn lekker diep en achter de deurtjes is ook voldoende ruimte en het is in totaliteit een stevige constructie zodat dit meubel (voor mij althans) het kastje is dat alle andere kastjes overbodig maakt.

Hij was op voorraad en zal geleverd worden wanneer het mij uitkomt, daartoe krijg ik een mail met daarin een link en dan moet een aflevermoment zo te bepalen zijn, zo bezwoer mij het meisje in de winkel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten