maandag 21 januari 2019

Uitje

Er zat een bedrijfsuitje aan te komen, en het eerste voorstel wat werd gedaan was paintballen. 'Nou kijk...' was mijn reactie op dat idee. Ik doe namelijk niet aan modder, en bovendien hadden ze dat al eens gedaan, er hangt daarvan een foto van in de kantine, en het ziet er niet aanlokkelijk uit. Escape-room was de volgende optie, weer een 'nou kijk...' van mijn kant, licht claustrofobisch als ik ben word ik niet graag opgesloten. Karaoke, wat toen werd geopperd, vond ik dan wel oké, maar daar had een andere collega ernstige bezwaren tegen, zodat de beslissing werd genomen om glow in the dark golf te gaan doen. Glow in the dark golf, ik kende het niet, maar het is een soort minigolf met veel fluorescerende kleuren die oplichten.

Gisteren vond het plaats, we kregen een fluorescerende putter en een fluorescerend balletje en werden vervolgens naar de volledig uit neonkleuren opgetrokken ruimte geleid waar we een parcours van 18 holes gingen doorlopen. Het was leuk om te doen, maar het was geen ontdekking die mijn leven ingrijpend heeft veranderd. Het uur wat ervoor was uitgetrokken was voldoende.

Het is natuurlijk wel altijd leuk om collega's eens in een andere omgeving te zien dan in de werksfeer, en na ons glow in the dark golf avontuur zijn we met elkaar gaan eten wat heel gezellig was.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten