zondag 12 september 2021

Omringd door gekken week 37

Het antiparasitaire middel Ivermectine bedoeld om koeien en paarden mee te behandelen wordt in de Verenigde Staten door mensen ingenomen omdat ze denken dat het helpt tegen corona. Wachttijden in ziekenhuizen lopen op vanwege de enorme toestroom van mensen die het middel hebben gebruikt.

Ik wist het niet, maar afgelopen zondag waren de wappies (populisten, pedojagers, complotverspreiders, neonzai's en nepmilitairen) blijkbaar weer eens aan het demonstreren geslagen. Op de Dam in Amsterdam demonstreerden ze tegen maatregelen die voor het grootste gedeelte zijn opgeheven, tegen een vaccinatieplicht die er niet is en tegen een dictatuur die hen vrijelijk laat demonstreren inclusief Jodenster, NSB vlag en borden met leuzen met taal- en stijlfouten. 

Een Amerikaanse rapper (duh), Lil Uzi Vert, heeft een roze diamant ter waarde van 20 miljoen euro in zijn voorhoofd laten zetten. de steen is met behulp van kleine metalen plaatjes onder de huid aangebracht. daar is de diamant op gezet. Het risico op infectie is groot. Maar geen nood, fans hebben de steen uit zijn voorhoofd getrokken, maar Lil heeft de diamant nog steeds. Omringd door gekken, u weet toch. 

De toeslagenaffaire, bij een normaal mens lopen de rillingen over de rug van de schrijnende verhalen, het kabinet is er niet voor niets over gevallen. Toch meent Sander Dekker (VVD), demissionair Minister voor Rechtsbescherming dit te moeten ventileren: "Je kunt niet zeggen dat de gedupeerden geen toegang tot het recht hadden, want ze kwamen uiteindelijk wel bij de Raad van State. Alleen werden ze daar in het ongelijk gesteld." 

De persoonlijke gegevens van slachtoffers van het ingestorte appartementencomplex in Florida zijn gebruikt voor identiteitsfraude. Er zijn drie verdachten gearresteerd die creditcards aanvroegen met de identiteit van vijf dodelijke slachtoffers en twee overlevenden van de ramp. Ze hebben zo $45.000 buit gemaakt. 

Forum voor Democratie Kamerlid Gideon van Meijeren, type foute autoverkoper, weet heel duidelijk wie zijn achterban is, o.m. de met Jodenster op hun kleding gespelde wappies. Het is waarschijnlijk daarom dat hij in de Tweede Kamer vergelijkingen bleef maken tussen de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog en het coronabeleid. Zodat zij kunnen zeggen: 'Hij seg watof wij denke', en ze, niet gehinderd door enig normbesef, op dat stelletje fascisten zullen (blijven) stemmen. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten