woensdag 14 december 2022

Who knew?

Met de huidige kampioenschappen in het vermaledijde Qatar nog vers in het geheugen (of is het nog bezig?) is het niet verwonderlijk dat voetbal de nummer één sport is in de wereld.

De meeste gevangen per 100.000 inwoners. Het zal niemand verbazen dat de Verenigde Staten de lijst aanvoeren met 629 gevangenen per 100.000 inwonders. San Marino heeft helemaal geen gevangen, wat een heerlijk land! Nederland zit tussen de 50 en 100 gevangenen per 100.000 inwoners.

Internationale vrouwendag, van officiële feestdag naar gewoon helemaal niks. In de Westerse wereld dus helemaal niks, behalve Portugal en Italië waar het een wel een feestdag is, maar dan weer niet officieel. 

Hoeveel migranten zijn er nu in de verschillende landen. Vaticaan spant de kroon. In dat land(je) bestaat de hele bevolking uit migranten. Er wonen dan ook maar iets van rond de 1000 mensen. In Cuba wonen enkel maar Cubanen, niemand anders wil er blijkbaar wonen. Canada en Australië maken hun naam als immigratielanden waar. 


Een fles water van anderhalve liter kost in Noorwegen €2,18 en in Turkije €0,21. 

Schooluniformen van verplicht gesteld door de overheid (o.m. Rusland, Argentinië en Albanië) tot niet bestaand (vrijwel het hele westen) Alleen in Finland zijn schooluniformen echt verboden door de overheid. 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten