zaterdag 18 november 2023

Op weg

Gisteren hoefde ik maar tot 12 uur te werken, want in de middag gingen we op weg naar Brugge. We zijn er beiden nog nooit geweest, dus nieuwe gebieden gaan ontdekt worden de komende dagen.

In de namiddag kwamen we aan en het is een werkelijk geweldig leuk appartement wat we voor een korte tijd ons thuis zullen noemen. Leuk ingericht met, heel grappig, overal, écht o-ver-al, tekstjes, soms verduidelijkt met foto's met hoe iets werkt of waar iets wel, of niet, voor is. Ik ga daar nog een aparte blog over maken, het is té hilarisch.

Ons eerste doel was om spulletjes voor het ontbijt en natuurlijk ook wijn voor in de avond te scoren, dat was zo gedaan recht tegenover ons onderkomen bevindt zich een goed gesorteerde supermarkt.

Talitha heeft een whatchamacallit meegenomen om op de tv aan te sluiten zodat we 's avonds een filmpje of één van onze series kunnen kijken, die heeft ze aangebracht en onder het genot van een glaasje wijn hebben we een episode van 'Devious Maids' gekeken.

Uitgezocht waar we wilden eten, vlakbij zat een leuk restaurant, zat bleek juist, want eenmaal aangekomen was ie dicht en stond er op de ramen aangeplakt dat het was verkocht. Maar wij zijn niet voor één gat te vangen en een stukje verder belandden we in restaurant 'Clos Du Midi', waar we voortreffelijk hebben gedineerd in een stijlvolle ambiance met zeer vriendelijke bediening. 

Na het diner was de wandeling weer terug naar het appartement heerlijk om te doen en viel het ons op dat men zuinig omgaat met straatverlichting in Brugge. Sommige stukken zijn echt pikkedonker. Maar we hebben het gered zonder kleerscheuren of valpartijen. Nog een aflevering 'Devious Maids' voor het tijd was om naar bed te gaan. 

Woonkamer.

Keuken.

Slaapkamer.

Ik voelde me een beetje Fred Flintstone 
met dit gerecht, bestaande uit verschillende stukjes vlees  wat overigens heerlijk was.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten