dinsdag 25 september 2018

Culinair weekend

Eén van de fijne en leuke dingen om te doen vind ik uit eten gaan met vrienden. Genieten van elkaars gezelschap en van al het heerlijks wat wordt geserveerd. Onderwijl gezellig bijkletsen over van alles wat ons zo bezighoudt. Afgelopen weekend ben ik op het culinaire vlak zeer verwend. Vrijdag was ik door Rick en Chris geïnviteerd voor een diner om hun dankbaarheid uit te drukken dat de kat na hun vakantie door mijn zorgen nog steeds in leven was en zelfs gezond. Ze waren naar Griekenland geweest en daarom leek het hen leuk om te gaan eten in het Griekse restaurant Irodion in Capelle.
Een goede keuze, het is er heerlijk eten en vertoeven. De vakantieverhalen en wat er allemaal staat te gebeuren in de nabije toekomst hebben we onder het genot van een wijntje en Griekse spijzen met elkaar doorgenomen. Het was een heerlijke avond.

Vriendin Talitha was er onlangs geweest en vond dat ik niet geleefd had als ik niet een keer had gedineerd in de Euromast. Vanzelfsprekend was ik wel eens op de Euromast geweest, had er zelfs ooit geborreld, maar gedineerd had ik er nog nooit. Grappig genoeg heb ik dat wel op andere bekende torens in het buitenland gedaan, zoals de Donauturm in Wenen en de CN Tower in Toronto. Zondag was het moment daar om ons in hogere sferen te begeven in het restaurant van de Euromast.
En het is werkelijk een adembenemende ervaring. Het is prachtig om de avond te zien vallen over de stad en al die duizenden lichtjes te zien. Daarnaast is het eten er voortreffelijk. Ook van deze avond heb ik intens genoten.

Beide restaurants kan ik van harte aanbevelen.


Restaurant Irodion in Capelle aan den IJssel


Zicht vanaf het restaurant in de Euromast in Rotterdam. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten