maandag 11 maart 2019

Verlenging

Mijn tijdelijke contract bij mijn huidige werkgever loopt 30 april af, maar ik heb te horen gekregen dat het met acht maanden zal worden verlengt. Dat ik dat op latere leeftijd nog mag meemaken. Blijkt het toch in de smaak te vallen dat het arbeidsethos van senioren van een heel andere invalshoek is dan dat van sommige jongeren. Er zijn stagiaires die met pauze gaan en vervolgens niet meer terugkomen, om maar even wat aan te geven. Uitzonderingen van beide kanten daargelaten natuurlijk. Het is in ieder geval fijn om gewaardeerd te worden in wat je zelf denkt dat je naar beste vermogen doet. Daarnaast, niet onbelangrijk, heb ik het erg naar m'n zin met leuke mensen en in een metier wat me ligt.

Omdat er nogal wat personele veranderingen hebben plaatsgevonden in de regio zou het kunnen dat ik uiteindelijk toch nog naar het filiaal ga waarvoor ik gesolliciteerd heb, maar ik zou ook kunnen blijven waar ik nu ben. Het is mij gelijk, in het eerste geval kan ik fietsend naar het werk, en in het tweede geval blijf ik met de metro forensen.

Dus, telt u even mee, tot en met december heb ik emplooi, en daarna zien we verder, misschien nog een verlenging of een vast contract, maar het kan ook zijn dat het dan ophoudt. Het fijne van al op gevorderde leeftijd zijn is dat ik wat meer met de dag leef en me daar niet zo druk om maak, het komt zoals het komt. 'Que sera sera' zong Doris Day al in 1956, en zo is het.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten