zondag 7 februari 2021

Omringd door gekken week 6

Opeens waren er vorig weekend anderhalf keer zoveel mensen gevaccineerd dan in eerste instantie vermeld. Het tellen daarvan liep niet zo heel goed, waardoor er een teleurstellend vaccinatiecijfer naar voren kwam. Dat moet je niet willen. In plaats van daadwerkelijk te tellen maakt het Ministerie van VWS nu gewoon een schatting van de totaal toegediende prikken. Daarmee stond de teller in één keer op 120.000 meer. 

Een medewerker van het kabinet of van het secretariaat van de koningin heeft gebeld met Roelof Jan Mansholt, de vicepresident van Eurojust, om te vragen of de zaak tegen de Argentijnse piloot Julio Poch nou wel nodig was omdat het pijnlijk voor Máxima zou zijn. Máxima's vader was staatssecretaris en minister tijdens het dictatoriale regime van Jorge Videla. Roelof Jan meende dat de zaak veel pijnlijker is voor de slachtoffers die uit het vliegtuig zijn gegooid en hun nabestaanden. De Rijksvoorlichtingsdienst laat de weten dat niemand zich het telefoontje kan herinneren. 

De derde besmettingsgolf is onafwendbaar, daarom voeren we een aantal kleine versoepelingen door die we geen versoepelingen noemen, w.o. het openen van de basisscholen en kinderopvang zodat er weer ouders met de vruchten van hun schoot op weg gaan, bij de schoolpleinen samen gaan klitten en weer naar hun werk kunnen i.p.v. thuiswerken, en daar ook weer anderen gaan ontmoeten. Om het over de kinderen als besmetters nog maar niet te hebben. Goed doordacht plan. 

De corona-experts konden dan uiteindelijk toch naar China, maar zoals te verwachten mochten ze alleen daar komen waar de autoriteiten wilden dat ze zouden komen. Want in de mijnschacht waar jaren geleden vleermuizen zijn gevonden met coronavirussen die dicht in de buurt komen van het virus van nu, daar komen de experts niet en ook de correspondent van de NOS werd er vandaan gehouden, terwijl de sleutel tot meer informatie over het ontstaan van zulke virussen daar mogelijk ligt. De website en app van NOS zijn dan ook geblokkeerd in China. 

Ajax koopt een speler voor €22.500.000, dat bedrag geeft enigszins aan dat de man goed is en dat je als club vindt dat je hem nodig hebt om goed te kunnen gaan scoren. Vervolgens dan vergeten een vinkje bij zijn naam te zetten zodat ie nu niet aan een belangrijke internationale competitie kan meedoen.

Op de stelling 'Scholen mogen kinderen weigeren als zij of ouders anti-homoseksualiteitsverklaring niet tekenen' antwoordt Wopke Hoekstra "Nee.", maar tegen een motie over een actieplan 'Aanpak geweld tegen lhbt'ers'' stemt Wopke's CDA samen met gristenunie en SGP tegen. 

Mocht u nog steeds van mening zijn dat het wel meevalt met homohaat in Nederland, moogt u opnieuw denken. Eén of andere zinloze levensvorm heeft gemeend een mailadres te moeten aanmaken onder de naam 'homo jetten'. Hij stuurde D66 fractievoorzitter Rob Jetten de volgende mail, letterlijke weergave inclusief de voor dit soort mensen onvermijdelijke taal en stijlfouten e.d.: 'Jetten vieze smerige home, stop een betonpaal in je reet, beter de microfoon waar je in staat te kwijlen. Rot toch op ppppppopilistisch kut ventje Ga spelen met je kleine piemel. Vieze smerige gore kut homo'














Geen opmerkingen:

Een reactie posten