zondag 14 februari 2021

Omringd door gekken week 7

 ....Snottebellenbeleid....

Ik dacht dat het met een knipoog bedoeld was het gepraat over een Elfstedentocht, ik bedoel zo koud is het nou toch ook weer niet en hier is alles nog maar net bevroren, maar ik had het mis. Nu kan er vanzelfsprekend geen sprake zijn van een schaatstocht, maar volgens het AD zijn er schaatsers die de KNSB in een open brief smeken, want 'als er natuurijs is laat je alles uit je handen vallen'. Ik wist dat niet. Ook niet dat een mogelijk dodelijk virus en pandemie zulks volgens hen niet in de weg mag staan. 

Voor de zoveelste keer is met bewijzen aangetoond dat Thierry Baudet en zijn Forum voor Democratie-kornuiten antisemitische, homofobe, seksistische racisten zijn. En toch zijn er nog steeds mensen die op die partij gaan stemmen en de man en zijn gedachtegoed door dik en dun steunen. 

De BankGiro Loterij blijkt 60 jaar te zijn geworden, en nu mag ik gratis meedoen aan hun verjaardagstrekking zo melden ze op juichende toon op het kaartje wat ik in mijn brievenbus vind. Ik wantrouw zulks meteen en terecht, in de kleine, voor mijn leeftijd niet zonder bril en loep leesbare lettertjes, staat te lezen dat ik door mee te spelen met deze gratis trekking de BankGiro Loterij machtig om daarna €14,25 per trekking af te schrijven waarvan er 15 per jaar zijn. 

De prikstrategie van de verschillende vaccins tegen het coronavirus verandert met de dag. Nu worden mensen met morbide obesitas en mensen met het syndroom van down weer naar voren geschoven. Ik vind het allemaal prima, belangrijk is dat e.e.a. wel zorgvuldig wordt gedaan. Er is namelijk aan het licht gekomen dat bij een deel van Nederlanders met zwaar overgewicht een te korte naald is gebruikt, die niet in het spierweefsel terecht is gekomen, waardoor zij bij de tweede injectie een uitnodiging voor een derde vaccinatie kunnen verwachten. 

Een deel van de mensen die zich hebben aangemeld voor een schadevergoeding in verband met de kinderopvang toeslagen-affaire hebben nooit kinderopvangtoeslag aangevraagd of hebben helemaal geen kinderen. 

PVV's eigen Penguin, Dion Graus blijkt jarenlang zijn nu ex-vrouw te hebben aangezet tot seks met zijn beveiligers. Daar zijn beeld- en geluidsopnames en documenten van. Dat gebeurde in door hem gehuurde hotelkamers en sauna's, maar ook in zijn kantoor in de Tweede Kamer.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten