donderdag 21 oktober 2021

Dubbele moraal

Stel, uw (klein)dochter, zusje, nichtje, buurmeisje of whatevermeisje van 17 jaar heeft een baantje als pizzabezorgster, ze belt aan bij een bezorgadres en een man in een badjas die ver openstaat doet open, een andere man in een soort sm pakje slaat zijn arm om haar heen en grijpt haar tussen haar benen, zeggend: "Dit is toch de droom van elke pizzabezorgster?" terwijl die in die badjas het filmt. U zou die kerels aan de hoogste boom, en terecht. Tevens zou ons land te klein zijn en zouden bepaalde types zich geroepen voelen om voor eigen rechter te gaan spelen, de viezeriken zouden hun leven niet zeker zijn.

Maar nu gaat het om een jongen van 17 die pizza's bezorgde waarbij zich hetzelfde scenario afspeelt en zijn het twee wijven, Cato en Michelle, die hem aanranden. De jongen raakte in paniek, zelfs in shock en is volledig over zijn toeren weggegaan. Zijn baas belde de wijven op en kreeg te horen "Hij wilde niet neuken, je moet hem ontslaan". Hij drong bij de jongen aan om aangifte te doen bij de politie (dat is nog eens een baas). Doordat de jongen een misbruikverleden heeft is deze afschuwelijke gebeurtenis hard aangekomen bij hem, hij heeft o.m. last van paniekaanvallen en heeft wekenlang niet kunnen werken. 

Tijdens de zitting verklaarden Cato en Michelle dat ze niet wisten dat hij minderjarig was, ze onder invloed waren en dat het niet had mogen gebeuren. Hun advocaat noemde het 'een grap'. De jongen was niet aanwezig, maar de rechter las zijn slachtofferverklaring voor: 'Voor mij stortte mijn wereld in. Ze hebben me tegen mijn zin en toestemming betast. Het heeft me psychisch pijn gedaan'. 

Op het immer genuanceerde social media vindt het grootste gedeelte dat de drie maanden cel die het Openbaar Ministerie tegen de daderessen eist gerechtvaardigd of soms zelfs te weinig, maar er is een hele kleine groep die vindt dat het inderdaad een droom is van elke 17 jarige jongen om aangerand te worden door twee vrouwen. U begrijpt, dit zijn mannen van een bepaald niveau, troglodieten aan wie tweeduizend jaar beschaving en evolutie volledig is voorbijgegaan. Zij hadden het wel geweten als hen dat op die leeftijd was overkomen, de jongen wordt door hen voor van alles en nog wat uitgemaakt, nou ja, u kunt zich vast een beeld malen van dit soort simpletons.

Adolescente jongens moeten in hun optiek ten alle tijde hun onrustige lid in alles wat vrouw is en ademt willen steken, want zo is het nu eenmaal. Eén neanderthalerachtige stelde dat het onnatuurlijk was dat die pizzabezorger het als onprettig heeft ervaren en had het over een gemiste kans om in één adem te verkondigen dat als het zijn dochter zou overkomen hij de betreffende onverlaat persoonlijk de schedel zou klieven. (hij gebruikte vanzelfsprekend een andere terminologie). Dit soort mannen bestaan dus nog steeds, het zal je vent maar zijn. 

Ik hoop dat de jongen dit walgelijke gebeuren een plek kan geven en nogmaals thumbs up voor zijn baas die zijn medewerker serieus nam zodat Cato en Michelle veroordeeld kunnen worden voor hun wandaad. 

Cato en Michelle tijdens de zitting. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten