zondag 3 oktober 2021

Omringd door gekken week 40

Iemand was getuige van een man die McDonald's binnen komt en geen QR-code heeft. Hij gaat in discussie met het personeel. 'Ik vind dit onzin! Dit is echt belachelijk!". Tegen mensen die gewoon hun werk doen. Gevolg is dat je dan als volwassen man de McDonald's wordt uitgestuurd. Ik kan dan lang nadenken over het feit dat ie niet gevaccineerd wil worden 'omdat je niet weet wat voor ongezonde troep er in zit', maar vervolgens wel gaat eten bij McDonald's. 

Mark Rutte is doelwit van een aanslag of ontvoering en wordt daarom extra beveiligd. Hoe oneens je het ook bent met een politicus, of wie dan ook for that matter, dit kan en mag nooit een reactie zijn. 

Douwe Bob heeft zijn najaarstour à la minute gecanceld, want hij wil niet meedoen aan de 'discriminatie' van het vragen om een coronatoegangsbewijs. Hij heeft daarbij niet zijn band en crew geconsulteerd. Zijn band heeft de samenwerking met Douwe opgezegd na deze actie. 

Oproepje van ene Cyntha Koeter: OPROEP: Ken je iemand die zeer recentelijk een cov vax heeft gehad en er spijt van heeft? Advocaat van Kessel zoekt een vrijwilliger om a) de chip te localiseren, b) de code te registreren, en c) de chip te verwijderen. Zal waarschijnlijk gebeuren in een ziekenhuis in Noord Nederland. Alles wordt vastgelegd op film, maar we kunnen de identiteit van de persoon anoniem houden. Aanmelding kan in pm naar mij. 

In een podcast heeft Thierry Baudet gezegd: "Jezus is mijn voorbeeld",  en hij verduidelijkt verder dat hij al z'n materiële zaken wil opgeven voor zijn ideaal. Mocht Jezus nog steeds van plan zijn terug te keren op aarde, is dit wel het juiste moment, nu fascisten Hem als voorbeeld gaan zien. 

Boomer Charles Rijnders is gestopt met het doneren van bloed, naar eigen zeggen na 354 keer (?). Reden: 'De ziekelijke discriminatie vanwege de coronapas'. Dat er juist bij het doneren van bloed al decennia lang sprake is van discriminatie heeft de lieverd er nooit van weerhouden. 

De Belastingdienst blijft om geduld en begrip vragen omtrent de vertraging van de terugbetalingen inzake de toeslagenaffaire. Dit terwijl de getroffenen, of laten we zeggen valselijk beschuldigden, zelf destijds geen dag uitstel kregen en binnen een door de Belastingdienst aangegeven betalingstermijn 40.000 euro of meer móesten terugbetalen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten