zondag 31 oktober 2021

Omringd door gekken week 44

Een vrouw van 21 heeft haar halfzus van 20 doodgestoken en dit hele drama was live te volgen op Instagram. Het slachtoffer is naar de buren gevlucht en is daar aan haar verwondingen overleden. Ook een hond werd acht keer met een mes gestoken en is overleden.

Zoals elk weldenkend mens kon voorspellen is er een vierde coronagolf op handen. Niemand is daar dan ook verbaasd over. Er wordt maar wat gedaan met die resterende maatregelen, controle op de corona-app, daar wordt aardig de hand mee gelicht en veel van de bewuste anti-vaxxers (niet zij die vanwege onderliggende zaken geen prik kunnen nemen) zijn natuurlijk van het type 'dan kennen ze mij nog niet' en 'ik heb recht op'. Dat de zorg weer wordt belast met juist ongevaccineerden met corona, en met name de kans dat de reguliere zorg zal worden afgeschaald zal hen aan hun kont roesten. Net als ik kent iedereen wel iemand in z'n omgeving die met smart zit te wachten op een operatie of behandeling, en die nu ook nog de stress heeft of het überhaupt wel door kan gaan. Uw en mijn gedachten gaan naar hen uit. Maar ja, die kleine maar luide groep die niet verder dan hun eigen minieme ongerief kunnen/willen kijken laat bij voorbaat alweer van zich horen nu de aangekondigde persconferentie aankomende week iets naar voren is geschoven. 

Een 54 jarige man uit India heeft een dubbelganger door een cobra dood laten bijten om zo het geld van zijn eigen levensverzekering (omgerekend 4,3 miljoen euro) op te kunnen strijken. De man en vier handlangers zijn aangehouden. De levensverzekering had argwaan omdat hij vier jaar geleden de dood van zijn vrouw in scène had gezet.   

Dus de algemeen directeur van voetbalclub Feyenoord, Mark Koevermans, stapt op vanwege bedreigingen, ruiten die zijn ingegooid en z'n voordeur die beklad is. Dit alles omdat er een nieuw stadion gebouwd gaat worden. Laagschedeligen kennen maar één manier van communiceren en dat is zoals holbewoners dat deden, ongearticuleerde klanken uitstoten en er op los gaan. 

Het ultrarechtse poppedijntje Raisa Blommestijn, die volgens mij dezelfde persoon is als Eva Vlaardingerbroek en Kim Boon, anders hebben we te maken van een FvD versie van Stepford wives, tweette: 'In een democratische rechtsstaat behoort ook de minderheid tegen tirannie van de meerderheid te worden beschermd'. De ironische gotspe! 

Kees van der Staaij, de mannenbroeder van de SGP, vraagt aan Hugo de Jonge n.a.v. zijn uitspraken over bewust ongevaccineerden: "Wat is vrijheid uiteindelijk waard als je zegt: je hebt vrijheid, maar je moet wel doen wat wij willen". Dat is het hele grondbeginsel van de gristelijke achterban van Kees, u weet wel die mensen die zeggen van 'je mag wel homofiel zijn (ja zij gebruiken dat jaren vijftig woord nog), maar je mag niet praktiserend zijn' om nog maar niet te spreken over wat Kees en veel van zijn gristenen vinden van het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht, de keuze voor abortus of euthanasie. De wil waarvan zij denken dat God hen die oplegt, daar geven ze graag hun keuzevrijheid voor op. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten