dinsdag 27 april 2021

- - - - - - - - - - - - -

Zelden zit ik om woorden verlegen, maar bij het zien van onderstaande foto ben ik letterlijk met stomheid geslagen. Het heeft mij de hele dag niet meer losgelaten. Ik kan enkel denken aan de familie. Dit is een laatste rustplaats waar, zoals u ziet, zorg aan besteed wordt. Regelmatig komen nabestaanden een bezoek brengen en dan komt er een moment dat ze dit aantreffen. 

EĆ©nhersencelligen hebben bedacht om een begraafplaats te bezoeken en hebben bij het verlaten hun woning nog even gekeken of ze alles bij zich hadden, sleutels, telefoon, spuitbus, jasje voor als het fris wordt. Eenmaal op de plaats van bestemming is er gezocht naar een graf waar twee mannennamen opstaan om vervolgens in al hun intense simpelheid dit aan te richten. 

Ik weet niet waar het is, maar ik hoop vurig dat na reiniging van het graf deze plek overladen wordt met bloemen om iedereen te laten weten in het algemeen, de nabestaanden in het bijzonder, alsmede ook de laagschedelige kneuzen die dit gedaan hebben gedaan, dat dit absoluut niet wordt geaccepteerd. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten