zondag 11 juli 2021

Omringd door gekken week 28

In één journaal zag ik dat het in delen van Canada en de Verenigde Staten 50 graden is, in Japan een enorme modderlawine huizen, auto's, nou ja alles op zijn weg meenam, diverse bosbranden en hevige regenval wereldwijd en en passant zag ik water branden. De zee. Letterlijk. Maar verder is er niks aan de hand hoor, qua klimaat ofzo. 

Het gezellige uitje van de verminderd toerekeningsvatbaren, demonstreren tegen De Maatregelen, is iets waar ze de hele week naar uitkijken, ook wanneer er niks meer te demonstreren valt, want de maatregelen zijn nagenoeg allemaal opgedoekt tot na de zomer als de besmettingscijfers weer gaan oplopen, daarom waren ze afgelopen zondag weer samen gekomen in Den Haag voor 'spontane demonstraties', lees: lekker rellen tegen de politie. Omringd door gekken, ik zeg het u. 

REvil (what's in a name) de Russische hackersgroep die vorig weekend wereldwijd duizenden organisaties heeft getroffen met hun cyberaanval wil 70 miljoen dollar in bitcoin. 'Daarna zullen we een sleutel online zetten waarmee alle bestanden van de slachtoffers weer toegankelijk worden, zodat alles binnen een uur weer hersteld is'. Krijgt u er, naast dat het natuurlijk best eng is dat dit kan, ook zo'n James Bond-plot gevoel bij, waarbij men uit is op werelddominantie?

In Amsterdam gaat één van de vier vaccinatielocaties dicht omdat er een festival gehouden gaat worden. Leest u die zin nog maar even over met in uw gedachte de stijgende lijn van besmettingen. De NDSM Loods wordt eind van de maand gebruikt voor een festival en de mensen die een prikafspraak hadden staan krijgen een bericht dat de afspraak hierom wordt afgezegd. 

Georgië is het zoveelste Oost Europese land waar Neanderthaler-achtige nationalisten en rechts-extremisten zich tegen de lhbt-gemeenschap keren. En in Spanje is de 24 jarige homoseksuele Samuel Luiz door verschillende aanvallers zo vreselijk in elkaar geslagen dat hij aan het opgelopen letsel is overleden. 

Geert Wilders kreeg een 'Dear Geert-brief' van de Hongaarse dictator Viktor Orbán, waarin hij hem bedankte voor zijn steun inzake de anti-lhbt-propaganda wet in zijn land. U weet wel, onze Geert die de lhbt-gemeenschap zo'n warm hart toedraagt wanneer hij er de moslimgemeenschap mee om de oren kan slaan. Hoe ik dat weet van die brief? Fanboy Geert heeft 'm op Twitter geplaatst. 

Er is dus een live tv-programma geannuleerd wegens ernstige bedreigingen. Het programma is RTL Boulevard waarin niet geheel toevallig Peter R. de Vries regelmatig te gast is en afgelopen dinsdag na afloop van de uitzending op weg naar zijn auto is neergeschoten en op dit moment nog steeds vecht voor zijn leven in het ziekenhuis. Zover is het al gekomen in ons land. 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten