zondag 25 juli 2021

Omringd door gekken week 30

Dansmarieke en professioneel randdebiel Willem Engel heeft 'zijn vraagtekens' bij het feit dat de overstromingen uitgerekend in het hoogst gelegen gebied van Nederland plaatsvinden. Hij meent dat het een afleiding is van het grote coronacomplot. 

Ik zag misselijkmakende beelden voorbij komen van obesitas Gerda's in de overgangsleeftijd, hun vadsige volgevreten lijven gehuld in gestreepte tuniekjes wat gevangeniskleding uit de Tweede Wereldoorlog moest voorstellen met daarop bevestigd een gele Jodenster. Bij zich droegen ze borden met teksten als: 'Wie wordt de nieuwe Anne Frank?' 'Ongevaccineerde verstoppen we in het achterhuis' en 'Concentratie Quarantaine kamp'. Ik ben een vredelievend mens, beschaafd en zo, maar wat zou ik die wijven graag op hun bek willen slaan. 

Moeder Natuur laat wereldwijd zien dat ze het meent met die klimaatcrisis. In ons land zijn we de provincie Limburg bijna kwijtgeraakt aan het wassende water. Maar wat zegt Mark Rutte? 'We moeten niet doorslaan met klimaat, we moeten lekker kunnen blijven barbecueën, we moeten nog wel een leuk leven blijven leiden'. Nah, ik denk dat we zoetjesaan ook eens wat andere dingen moeten. 

Freedom Day in het Verenigd Koninkrijk. Ondanks de 50.000 besmettingen per dag ziet Boris Johnson er geen been in om alle maatregelen los te laten. Het kan dus nog gekker dan in ons land. Welk land zal als eerste van donkerrood naar paars gaan?

Dus je gaat met een stel vrienden op vakantie naar het buitenland en jullie gaan er eens fijn amok maken en slaan en schoppen daarbij een jongeman van 27 jaar dood. 

Na dansen is er nu ook 'sjansen met Janssen', omdat die eerste slogan zo goed is bevallen waarschijnlijk. In Haarlem organiseert de GGD dat men na de vaccinatie een blind date kan scoren tijdens de vijftien minuten wachttijd. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten