zaterdag 11 april 2015

May I have your votes please

Te laat merkte ik weer dat het de bedoeling is dat je zelf moet zorgen dat er op je gestemd gaat worden, je moet dus aan zelfpromotie doen, en ik ben daar niet zo goed in, ik voel me er niet prettig onder. Reden waarom ik als jongmens niet verder ben gekomen dan een klein beetje modellenwerk in plaats van een glanzende carrière, ik zette mezelf niet in de markt, ook al werd er destijds wel tegen me gezegd dat 'je je overal' moest laten zien, ik deed het niet.

Ik ben überhaupt niet zo heel erg van het competitie-element, maar dat was ik even vergeten toen ik een column uploadde bij Metro vanwege hun jaarlijkse Grote Columnwedstrijd. Schrijven vind ik wel heel erg leuk en het gegeven om iets met het thema 'lef' te doen trok me wel aan, en ik dacht dat een jury de columns zou beoordelen, dat gebeurt uiteindelijk wel op 11 juni, maar dan moet er wel door genoeg mensen (vrienden, bekenden) op gestemd worden of door hen worden gedeeld via de Metro-site waar de column is geüpload. Pas dan kun je worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking, als jouw column in de prijzen valt mag je die daar dan voorlezen, en dat vind ik dan wel weer heel leuk.

Dus nu ja, ik bijt maar door de zure appel heen en na gisteren al mijn vrienden op Facebook te hebben aangespoord om op de column te stemmen en te delen doe ik dat voor de Facebooklozen (jullie weten wie jullie zijn) ook hier nog maar eens over. Je kunt maar één keer stemmen, dus herhalen heeft geen zin, je moet je wel eerst aanloggen (rechtsboven), als je daarop hebt geklikt kun je je via Facebook , Google + of via een (nieuw) Metroaccount aanmelden en dan stemmen. deel het ook vooral met vrienden, familie, collega's, buren, etc.

Tot zover deze bedelblog die ik met schaamrood van ongemak getikt heb. Hier is de link van mijn ingestuurde column: http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/aidan/lef/2015/04/held


Geen opmerkingen:

Een reactie posten