woensdag 2 maart 2016

Brrrrr

In de 16 jaar dat ik hier nu woon zal het heus wel eens eerder gebeurd zijn dat de verwarming het plots niet meer deed, maar als werkende heb je dat niet door omdat je 's morgens in een afgemeten tijdslimiet jezelf toonbaar voor de wereld moet maken, nog een enigszins gezond ontbijtje naar binnen moet werken alvorens je je met gezwinde spoed naar de metro begeeft.

Gisteren merkte ik dus dat geen enkele verwarming het in mijn woning deed, en nee de armoede is nog niet zover ingetreden dat ik de rekeningen niet kan betalen, dus moest er iets aan de hand zijn. Ik belde naar het daarvoor bestemde nummer, maar dat bleek niet meer het juiste, zo vertelde een bandje mij, ik moest op de meterkastkaart kijken, en warempel, daar stond het nummer van de verwarmingsreparateur. De dame die mij te woord stond deelde mij mede dat het bekend was en ze zelfs al onderweg waren, het probleem zat in het ketelhuis van de appartementen.

Het werd mij duidelijk dat ik als arbeidzaam mens hier nooit mee te maken had, vandaar ook dat ik een in onbruik geraakt nummer belde. Andere bewoners hielden zich met dit soort problemen bezig, en het was allemaal al weer geregeld als ik uit mijn werk kwam. Nu was het ook binnen het uur weer voor elkaar. Gelukkig maar want het was gisteren een koude, natte dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten