dinsdag 15 maart 2016

Toen en Nu: Tim Immers

Ook als je, zoals ik, nog nooit een aflevering van de zeer succesvolle soap "Goede Tijden Slechte Tijden" hebt gezien, is het onmogelijk om niet een aantal acteurs en actrices toch te kennen omdat ze in diverse programma's opduiken of omdat ze plotseling gaan zingen. Halverwege de jaren 90 namen drie dames uit de serie Babette van Veen, Guusje Nederhorst en Katja Schuurman onder de namen van hun personages (Linda, Roos en Jessica) vanwege de 1000e aflevering een single op "Ademnood". Dat sloeg in als een bom, er volgden nog een aantal hits, en collega's uit de serie doken ook de platenstudio in, de kassa moet natuurlijk rinkelen.

Tim Immers die maar 1 jaar in de serie had gespeeld en in 1995 nog een hele korte terugkeer maakte nam het Doe Maar nummer "Liever Dan Lief" op, en zo ken ik hem. Een tweede single "Roze Bril" werd ook nog een hit en toen was het qua muziek wel klaar, als zanger dan, want hij was tegelijkertijd ook presentator van de "Rabo Top 40" van 1994 t/m 1996. Daarna heeft hij 4 jaar in een andere soap gespeeld, "Onderweg Naar Morgen", en nog wat gastrollen en presentatieklussen hier en daar.

Tim is nu 44 jaar, getrouwd en heeft een dochter. Hij is nu actief als ondernemer met een eigen productiemaatschappij en een managementbureau, daarnaast is hij mede-eigenaar van restaurant 'Bar Moustache' in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten