woensdag 19 december 2018

Samen zijn

De jaarlijkse kerstvoorstelling van de leerlingen van de Noes Fiolet Studio's, waar tevens mijn sportschool is gevestigd, had dit keer als thema 'Samen zijn'. Docenten Ingeborg, Sue-Ella, Joram, Bianca, Danime, Esserdjan, Kateryna en Nadine hadden met de leerlingen van peuter tot puber weer geweldige mooie en leuke choreografieën ingestudeerd. Het uitgangspunt was hoe de docenten en hun leerlingen Kerstmis zien.

Het begon met kerstavond, het wakker worden op kerstochtend met natuurlijk cadeautjes, koken, eten, ook de foute kersttruien ontbraken niet en het eindigde met een groot ensemble van selectie 4 en 5 waarin de kerstgedachten middels dans tot uitdrukking werden gebracht. Bijzonder was de Russische dans 'Kalinka' die door de leerlingen van de caractère klas in slechts vijf lessen door gastdocent Kateryna Aleksyeyeva samen met hen is ingestudeerd. Als kers op de taart waren dansers Lotte van Breukelen en David Vermeulen ingevlogen om een pas de deux uit de Notenkraker te dansen. En omdat Willeke Alberti verhinderd was, nam Noes de microfoon ter hand om zijn eigen versie van "Samen Zijn" ten gehore te brengen.

Geen kerst zonder deze voorstelling van de stralende leerlingen met diverse achtergronden die samen iets moois maken. De ware kerstgedachte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten